Είστε εταιρία διανομής;

Βάλε την εταιρία σου στο SpeedyRing.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ SpeedyRing.gr

Γιατί να εγγραφείς σε εμάς;

Με την εφαρμογή μας, οι πελάτες και τα καταστήματα μπορούν εύκολα να κάνουν παραγγελίες και οι εταιρείες παράδοσης θα λαμβάνουν άμεσες ειδοποιήσεις για να παραλάβουν τις παραγγελίες και να τις παραδώσουν σε καθορισμένες διευθύνσεις μέσω διαδικτύου.

Αυτή η απρόσκοπτη επικοινωνία εξασφαλίζει αποτελεσματικές και έγκαιρες παραδόσεις. Αλλά δεν σταματά εκεί.

Η εφαρμογή μας προχωρά πέρα και πέρα δημιουργώντας ολοκληρωμένα ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια αναλυτικά στοιχεία για εταιρείες παράδοσης.

Αυτές οι διορατικές αναφορές παρέχουν πολύτιμα δεδομένα σχετικά με αιτήματα παραγγελιών, επιτρέποντας στις εταιρείες να βελτιστοποιούν τις δραστηριότητές τους και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Επιπλέον, οι εταιρείες παράδοσης αποκτούν πρόσβαση σε ένα ισχυρό ταμπλό, που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται ολόκληρο το σύστημα χωρίς κόπο, βελτιώνοντας τον συντονισμό με τον στόλο των οχημάτων τους και επιτυγχάνοντας ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές παραδόσεις.

Η εφαρμογή μας φέρνει επανάσταση στον κλάδο της παράδοσης, απλοποιώντας τη διαδικασία και ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις με πολύτιμες πληροφορίες για επιτυχία.

Γρήγορη εξυπηρέτηση

Άμεση επαφή ιδιώτη- καταστήματος με την εταιρεία σας.

Χαρούμενοι πελάτες

Χαρίστε την καλύτερη εμπερία στον πελάτη σας

Εξοικονόμηση χρόνου

Λιγότερος χρόνος σε τηλέφωνα

Δωρεάν εγγραφή στο SpeedyRing.gr

13 + 2 =

Τιμοκατάλογος

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή μας για συσκευές Android

Download